8 ting kun folk, som elsker at være alene, forstår

1. Det er okay at gå hjem før alle andre. Du er egentlig ikke meget for mange mennesker, og du vil tit gerne trække dig tilbage. Og nej, der er ingen skjult dagsorden bag din tilbagetrækning, du vil bare gerne hjem.

2. Man kan lide at arbejde kreativt. De mennesker, der kan lide at være alene, har som regel også gang i kreative projekter, som de kan lide at bruge meget tid på.

3. Ingen planer er fedt. En aften uden planer er en rigtig god aften, og hvis det er en hel weekend er det endnu bedre. Ingen aftaler eller forpligtigelser er lige sagen.

4. At rejse alene er toppen. Du kan lide at tage tur eller ferie uden selskab. Og nej, det betyder ikke, at du er psykisk ustabil eller ulykkelig.

5. Syv timers Netflix i træk er helt i orden. Det lyder måske af meget tid uden at tale med andre, men det er ikke for dig, der holder af alenetid. Du føler ikke trang til at diskutere undervejs – uanset om det er serier, filme, nyheder eller reklamer, du ser.

6. At dele er ikke altid det bedste. Mens mange vil mene, at det er sagen at dele en middag eller en flaske vin, så har du det ikke nødvendigvis sådan. Når du er alene, kan du lave lige præcis den ret, du kan lide, og drikke den vin, du holder af – uden at tænke på andre.

7. Det er godt at være selvstændig. Selvstændighed er en god egenskab. Er der en ting, du kan sige om folk, der elsker at være alene, så er det, at de altid er uafhængige mennesker.

8. Man fungerer bedst sammen med andre uafhængige mennesker. For det meste kommer dem, der elsker alenetid bedst ud af det med andre, der har det på sammen måde. Det er et spørgsmål om at få tid og rum til det, man kan lide – nemlig at være alene.

8 ting kun folk, som elsker at være alene, forstår

Author: TOF field