Vi spilder tiden med gammel teknologi

De unge (og en stor del af os halvgamle) er med på noderne og ikke spor bange for teknologi. Men det betydet også, at de stiller samme krav til udstyret på arbejdspladsen, som de er vant til i privaten. Og hver anden bliver skuffet!

81% af arbejdstagerne i Skandinavien siger, at det er vigtigt, at arbejdspladsen kan tilbyde det nyeste tekniske udstyr. Og det i en sådan grad, at mange af dem vil vælge arbejdsplads efter udstyret. Det viser en rapport fra erhvervskommunikationsvirksomheden Fuze. 5.000 arbejdstagere og 2.500 teenagere i hele Europa er blevet spurgt om deres holdninger til, hvordan og hvor de gerne vil arbejde.

Blandt resultaterne kan man læse, at halvdelen af de ansatte i Skandinavien mener, at udstyret på arbejdspladsen er så utilstrækkeligt, at det er ikke er muligt at arbejde effektivt. Det er ikke blot spild af tid og penge, men også et damoklessværd over virksomhederne, når de skal have fat på næste generation af medarbejdere. 71 procent af de spurgte teenagere siger nemlig, at tidssvarende teknologi er en vigtig faktor, når de skal vælge arbejdsplads.

Blandt de diskvalificerende oldschool-teknologier finder man fastnettelefonen. Den synes kun en ud af 100 teenagere om at bruge, men de er stadig udbredt i virksomhedederne.

Vi spilder tiden med gammel teknologi

Author: TOF field