Men livet er altså ikke i tal og slet ikke sort og hvidt

Tillykke til jer røvhuller, som lede og arrogante kan sidde og kalde os andre for skvats, der brokker os over ingenting, og siger vi ikke kan overleve på det, i nu mere er RIGELIGT, ( smart at fjerne fattigdoms grænsen lige inden alt det her træder i kraft), mens i selv køre rundt i stats betalte biler, spiser lækker buffet i snapsetinget, lavet af mester kokke, til 25 kroner, ( jeps, jeg har selv arbejdet der engang, så kender priserne). I får og får og det er OVENI, at i får top løn, pension, rejser osv, ( for jer er der åbenbart sær regler)? Det er da JER der er samfundets nasserøve, eller i hvert fald grådige på folkets regning, der tager en sindsyg overbetaling, vi andre er blot gratis arbejds kraft, hvis i altså kan finde et til os, med en syge-seng på højresiden?.

Hvad fanden får jer til at syntes i er vigtigere end alle os andre? og hvad bilder i jer ind, at tale ned til os som i gør? I har INGEN og jeg gentager INGEN realitets sans når i står for åben skærm og siger, at vi på kontant hjælp bare skal lægge vores livsstil om og spare her og der? Jesus, der er for fanden jo INTET at spare fra? Intet at skære væk. I er en flok røvere med en uhyggelig magt, som er direkte usmagelig.

Jeg vil nu gå i gang med, at opfordre ALLE børnefamilier til, at få jeres børn til at skrive et brev om, hvad det her gør ved dem, som så sendes til folketinget, OG til pressen, for dem glemmer man i det her og de betaler en så ubærlig høj pris. ?

Jeg talte med to sagsbehandler i går og i dag og begge sagde, at de var dybt rystede over det der nu skete, at de ikke vidste deres levende råd, var magtesløse og manglede et talerør.

Men livet er altså ikke i tal og slet ikke sort og hvidt

Author: TOF field