Sylvester Stallone om sin syge ven Bruce Willis: ‘Stort set ude af stand til at tale’

Tilbage i marts offentliggjorde Demi Moore, at hendes eksmand Bruce Willis havde valgt at indstille karrieren.

Stoppet som skuespiller skyldtes, at den 67-årige Bruce Willis havde fået konstateret afasi, som følger af en beskadigelse af hjernen, og som påvirker de kognitive evner og især evnen til at forstå eller tale.

Men siden har der ikke været mange ord om situationen fra familien.

Desværre er der nu dårligt nyt fra Sylvester Stallone, som har været Bruce Willis’ ven og kollega gennem mere end 20 år.

»Bruce går igennem nogle virkelig, virkelig svære tider. Han har stort set været ude af stand til at tale. Det dræber mig. Det er så trist,« lyder det fra ‘Rocky’-skuespilleren i The Hollywood Reporter.

Actionstjernerne Bruce Willis og Sylvester Stallone lærte hinanden at kende, dengang de begge blev involveret i restaurantkæden Planet Hollywood i 1991.

I 2010 var de begge med i filmen ‘The Expendables’. Men desværre fik actionfilmserien skabt splid imellem dem, hvilket resulterede i, at Bruce Willis trak sig fra den tredje film i rækken og blev erstattet med Harrison Ford.

Med tiden overvandt de dog deres rivalisering og har været venner siden.

Bruce Willis er bedst kendt for rollen som politibetjenten John McClane i ‘Die Hard’-filmserien, der består af fem actionfilm fra 1988 til 2013.

Han har også spillet med i film som ‘Pulp Fiction’ og ‘Armageddon’, og ikke mindst har han fire film på vej, optaget før han stoppede karrieren.

Han har desuden vundet to Emmyer, og i 2006 modtog han en stjerne på ‘Hollywood Walk of Fame’ i Los Angeles.

Bruce Willis har siden 2009 været gift med skuespilleren Emma Heming, men han har beholdt et varmt og tæt forhold til Demi Moore, som han var gift med fra 1987 til 2000 og har tre døtre med, Rumer, Scout og Tallulah.

Sammen med Emma Heming har han yderligere to, Mabel og Evelyn

Stoppet som skuespiller skyldtes, at den 67-årige Bruce Willis havde fået konstateret afasi, som følger af en beskadigelse af hjernen, og som påvirker de kognitive evner og især evnen til at forstå eller tale.
Author: TOF field