Har aldrig fået børn: – Jeg føler mig fri

53-årige Heather Graham har aldrig fået børn. Det har hun det fint med, siger hun i et nyt interview, hvor hun slår et slag for, at det skal være okay for kvinder at sige højt

Heather Graham har aldrig fået børn, og i en alder af 53 år er hun godt klar over, at det formentlig ikke kommer til at ske.

Det har skuespilleren det dog helt fint med, siger hun i et interview med People.

– Jeg tror, at vi alle tager forskellige veje i livet, og man skal bare acceptere den, man selv er på. Hvis jeg havde fået børn, er jeg sikker på, at det havde været fedt, men lige nu føler jeg mig fri ved, at jeg ikke har børn. Jeg får masser af søvn, og det er ret fedt, siger hun i interviewet.

Her slår hun samtidig et slag for, at det skal være mere acceptabelt for kvinder at fravælge børn.

– Jeg føler, at man som kvinde kulturelt ikke har lov til at sige, at man ikke vil have børn, for så bliver man mødt med: ‘hvad er der i vejen med dig?’. Hvis man siger det som mand, så tager folk det mere sådan: ‘okay, cool, du ville ikke have børn’. Men kvinder er nu mere frie til at træffe deres egne valg.

Hårdt, men givende

Heather Graham fortæller, at hun tror på, at man får børn, hvis det er meningen, at man skal have børn, og hvis man ikke får det, så giver universet en noget andet at opfostre.

– Jeg føler ikke, at jeg mangler noget. Jeg føler nogle gange, at mine projekter er små børn, og jeg er begyndt at være mere involveret i processen med at producere, skrive og instruere, lyder det fra hende.

Det er hårdt, men det er også virkelig givende. Det er rigtig spændende at få lov til at fortælle en historie, der virkelig betyder noget for en.

Heather Graham har medvirket i en lang række film og tv-serier, siden hun havde sin første rolle i 1984. Hendes cv tæller blandt andet ‘Twin Peaks’, ‘The Hangover’, ‘Scrubs’, ‘Californication’ og ‘Sex and the City’.

Heather Graham har haft roller i en lang række film og tv-serier.
Author: TOF field